tab0

Werkwijze totaalconcept

De Keukenstudio & Bad gelooft in het totaalconcept dat ze hun klanten al sinds jaar en dag bieden. Wanneer u uw design keuken of badkamer bij De Keukenstudio & Bad laat ontwerpen, bent u niet alleen verzekerd van topkwaliteit en een uniek ontwerp, maar ook van de service, begeleiding en ontzorging van de eerste pennenstreek tot en met de laatste plint.

tab1

Kennismaking en oriëntatie

U oriënteert zich op de aanschaf van een maatwerk design keuken of badkamer en bezoekt onze showroom. Samen spreken wij uw wensen en ideeën door. Een tweede gesprek vindt doorgaans bij u thuis plaats, zodat onze ontwerper de sfeer kan proeven en de ruimte kan visualiseren. Aan de hand van uw ideeën en mogelijkheden en de inzichten van de adviseur maakt hij een voorstel voor uw nieuwe maatwerk design keuken of badkamer.

tab2

Ontwerp, finetunen en productie keuken

Dit concept bespreekt de adviseur vervolgens uitvoerig met u. Soms veranderen daarna nog wezenlijke onderdelen, vaker dienen er alleen nog enkele nuances in het ontwerp van uw design keuken of badkamer aangepast te worden. Bent u ervan overtuigd dat we uw droomkeuken of –badkamer hebben getekend? Dan gaat het team van De Keukenstudio & Bad aan de slag om uw design keuken te verwezenlijken. Afhankelijk van uw keuzen wordt de keuken samengesteld, geproduceerd of besteld.

tab3

Demontage en voorbereidingen montage keuken

We komen vervolgens bij u thuis de oude keuken of badkamer demonteren en we slopen uw oude vloer en/of plafond. Dan komt de loodgieter de nieuwe leidingen aanleggen of bestaande leidingen verleggen. Daarna komt de elektricien om de stroom te (ver)plaatsen en een lichtplan uit te werken. Direct daarna wordt uw plafond gemaakt, waarna de stukadoor de wanden komt stuken. Dan plaatsen we uw nieuwe vloer om vervolgens, na de droogtijd van het stucwerk, het schilderwerk uit te voeren. U ziet, u hebt nergens omkijken naar en bent gedurende het gehele proces verzekerd van topkwaliteit.

tab4

Keuken plaatsen en afwerking

Na alle voorbereidende werkzaamheden plaatsen we uw nieuwe maatwerk design keuken. Ten slotte zetten we de puntjes op de i; eventuele onvolkomenheden in verfwerk worden bijgemaakt en we plaatsen plinten en werken alles perfect af, zodat u volledig tevreden kunt genieten van uw nieuwe keuken of badkamer. Uiteraard verzekeren wij u bij alle werkzaamheden van de beste vakmensen: u kunt steeds vertrouwen op topkwaliteit, niet alleen in materiaal maar ook in vakwerk.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.