De Keukenstudio & Bad garandeert topkwaliteit. We kiezen daarom alleen voor gerenommeerde merken.
Hieronder ziet u een greep uit de merken waarvan De Keukenstudio & Bad dealer is.
U kunt eveneens kiezen voor volledig maatwerk voor uw design keuken of badkamer.
De elementen worden dan speciaal voor u ontworpen en gefabriceerd.

Poggenpohl keuken

Kiest u voor een Poggenpohl design keuken, dan kiest u voor exclusiviteit. Een Poggenpohl design keuken is een duurzame keuken van absolute topkwaliteit. Het Duitse merk Poggenpohl staat al ruim 100 jaar bekend om de hoogwaardige materialen, de kenmerkende details en de nauwkeurige afwerking.

Comprex keuken

Het Italiaanse merk Comprex biedt design keukens die zich onderscheiden door hun eigentijdse en unieke uitstraling. Comprex ontwerpt behalve design keukens ook wandmeubels die aansluiten op de keuken.

Nolte keuken

Kiest u voor een Nolte keuken, dan kiest u voor Duitse kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Nolte staat voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige design keukens.

De Keukenstudio keuken

Om ook tegemoet te kunnen komen aan bijzondere, specifieke wensen, is De Keukenstudio & Bad een eigen lijn gestart. De Keukenstudio keukens onderscheiden zich door de vele mogelijkheden en de trendy sfeer, uiteraard tegen zeer interessante prijzen.

Bruynzeel badkamer

Bruynzeel is al ruim 100 jaar een begrip in Nederland. Het merk biedt kwalitatief uitstekende badkamers in verschillende stijlen. Welke sfeer u ook zoekt, Bruynzeel levert de bijpassende badkamerelementen. U bent verzekerd van kwaliteit tegen een eerlijke prijs.

HSK badkamer

HSK biedt hoogwaardige elementen voor de moderne design badkamer en individuele oplossingen voor douchen en badderen.

Villeroy & Boch badkamer

Het Duitse kwaliteitsmerk Villeroy & Boch staat al sinds 1748 voor elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit voor badkamer en wellness. Het merk biedt eveneens prachtige tegels voor muur en plafond.

Hotbath

Hotbath is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in exclusieve bad- en douchekranen.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.