Keukenstudio-012In mei 2005 openden Roger in de Braekt en Dave Janssen de deuren van De Keukenstudio in Maastricht. Met jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van maatwerk designkeukens had het duo de ambitie om absolute topkwaliteit te combineren met bijzondere noviteiten en met de beste service. Bovendien zag het tweetal absolute meerwaarde in het leveren van een totaalconcept, waarbij volledige ontzorging van de klanten het sleutelwoord is. Deze ambities, gecombineerd met jarenlange ervaring, resulteerden in De Keukenstudio. Nu, 10 jaar na de oprichting, is De Keukenstudio uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt, met een team van ervaren en gepassioneerde adviseurs en monteurs, een eigen wagenpark en een hoogwaardig private label. De Keukenstudio is een begrip in Maastricht en verre omstreken. We mogen dagelijks klanten begroeten uit Nederland, België en Duitsland, die kiezen voor de kwaliteit, de noviteiten, de service en het totaalconcept van De Keukenstudio.Maatwerk badkamers


Sinds enkele jaren ontwerpt en monteert De Keukenstudio naast design keukens ook maatwerk badkamers. Welke wens u ook heeft voor uw badkamer, De Keukenstudio ontwerpt en realiseert onder de aangepaste naam ‘De Keukenstudio & Bad’ uw droombadkamer. Ook voor badkamers bieden wij een totaalconcept, van het ontwerp tot en met het voegen van de tegels: u hebt er geen omkijken naar.

Maatwerk (garderobe)kasten, designhaarden, designradiatoren

De laatste jaren heeft De Keukenstudio & Bad zich naast design keukens en badkamers ook toegelegd
op maatwerk garderobekasten, designhaarden en designradiatoren. Ook hierin bieden we de beste
kwaliteit, deskundig advies en eerlijke prijzen.


Opening nieuwe showroom aan Het Rondeel in Maastricht

In april van het jaar 2021 openden zij een nieuwe showroom aan Het Rondeel in Maastricht. Deze prachtige nieuw gebouwde showroom biedt veel ruimte voor nog meer modellen aan u te tonen. Deze nieuwe lokatie is goed toegankelijk en beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Wij verwelkomen u graag.

Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.