Veelzijdig genieten. Met Siemens combi-stoomovens.

Stoomkoken, klassiek bakken en braden met hete lucht of allebei tegelijk: een combi-stoomoven van Siemens biedt u voor elk levensmiddel de ideale bereidingswijze. Door de innovatieve combinatie van stoomkoken en hete lucht zijn combi-stoomovens niet alleen geschikt voor gezonde bereiding van vis, vlees en groenten. Ook brood, gebak en braadstuk worden zoals u ze wilt: van buiten knapperig en van binnen zacht.

Siemens combi-stoomovens zijn het gezonde alternatief voor traditionele ovenmodellen. Aroma, vitamines en voedingsstoffen in de levensmiddelen blijven bij de bereiding met stoom behouden. Groenten behouden hun beet, blijven in vorm en vallen op door hun natuurlijk mooie kleuren. Dat ziet er niet alleen goed uit. Het is ook heel gezond en smakelijk.

Recent Posts
Neem contact op

Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst.